Doktorlarımız

• 2017-2018, Özel Keçiören Hastanesi
• 2018- Özel Yüzüncü Yıl Hastanesi

YAYINLARI

• Hekimimizin ulusal ve uluslararası bilimsel dergilerde yayınlanmış 25’i yurt dışı olmak üzere toplam 40’ın üzerinde akademik yayını bulunmaktadır.

• Türk Üroloji Derneği
• Endoüroloji Derneği
• Uluslararası Genç Ürologlar Derneği

Erkek Genital Problemleri
Böbrek Kanseri (Tümörü)
Hatalı Sünnet (Sünnet Hatası)
Erkeklerde İdrar Kaçırma
Üriner Sistem Enfeksiyonu (Üse)
Peygamber Sünneti
Böbrek Taşı
Erkek Kısırlığı
Erkeklerde Sertleşme Sorunu

• İngilizce

• Şanlıurfa, 1977

• Alpay Kelami Üreme Sağlığı alanında en iyi bildiri, Türk Androloji Derneği, 2013

• Uludağ Üniversitesi, Tıp Fakültesi, Bursa
• Ankara, Uzmanlık

2005 - 2010, Uzmanlık eğitimi, Ankara
 2011-2012, Siirt Devlet Hastanesi
• 2012-2016, Ankara
• 2017-2018, Özel Keçiören Hastanesi
• 2018- Özel Yüzüncü Yıl Hastanesi

YAYINLARI

• Türk Üroloji Derneği
• Endoüroloji Derneği
• Uluslararası Genç Ürologlar Derneği

Erkek Genital Problemleri
Böbrek Kanseri (Tümörü)
Hatalı Sünnet (Sünnet Hatası)
Erkeklerde İdrar Kaçırma
Üriner Sistem Enfeksiyonu (Üse)
Peygamber Sünneti
Böbrek Taşı
Erkek Kısırlığı
Erkeklerde Sertleşme Sorunu

• İngilizce

• Şanlıurfa, 1977

BAHADIR ŞAHİN
04.06.2022

Op.Dr. Mehmet Erol YILDIRIM

Ömer Sait Sevimli
15.02.2022

Op.Dr. Mehmet Erol YILDIRIM

Erol hocaya tedaviye gitmiştim, teşhis ve tedavi gayet başarılıydı. Mütevazi ve içten birisi, çok teşekkür ederim.

Nur Aydın
24.03.2021

OP.DR.MEHMET EROL YILDIRIM

5 aylık oğlumu gönül rahatlığı ile teslim ettim. İlk bebeğim olduğu için tereddütlerim vardı ama iyi ki dediğim şeyler arasında yer aldı. Siz ve anestezi de görevli arkadaşlara ilgileriniz için çok teşekkür ediyoruz. Gönül rahatlığı ile sizlerde Mehmet Erol beye çocuklarınızı emanet edebilirsiniz. Ankara?da tek adres olabilecek potansiyelde bir doktor kendisi. Her şey için teşekkürler. Sizin gibi işinde başarılı, istekli, özverili doktorlar ile daima karşılaşma temennisi ile..

Melek Tufan
17.03.2021

OP.DR.MEHMET EROL YILDIRIM

Ankara'da sünnet için doktor aramanıza gerek yok, güvenle Dr. Erol beyi tercih edebilirsiniz. Oglumuz 3 aylık ve gittiğimiz birkaç hastanedeki muayenelerden dolayi biraz endiselerimiz vardi. Doktorumuzu görür görmez icinize sindi. Soracak soru birakmadan her ayrinti onceden anlatıp gönül rahatligiyla giriyorsunuz sunnete. Sonrasinda da yapacaklarinizi en ince ayrintiyla anlatiyor. Güler yüzlülüğü ve guvenilir tavriyla bize iyiki dedirten doktorumuza sonsuz tesekkurler..

Murat AKTAŞ
31.01.2020

OP.DR.MEHMET EROL YILDIRIM

Oğlum 4 aylıkken sünnetini gerçekleştirdi. Çok endişe ettiğimiz bu süreçte bizi çok rahatlattı. Bebeğimize sanki bir sinek ısırığıymış gibi gelecek şekilde sünnetini gerçekleştirdi. Nekahet süresinde tavsiyeleri de çok işe yaradı. Bebeğimiz normalin dışında hiçbir rahatsızlık göstermedi. Uyku düzeni bile bozulmadı. Bir hafta sonra ise tamamen iyileşmişti. İyi ki erkenden ve Doktor Erol beye yaptırmışız. Kendisine ve ekibine teşekkür ediyorum.

Asiye işler
03.08.2019